Paineilmaputkisto on erittäin tärkeä osa paineilman tuottamista. Oikealla mitoituksella ja huolellisella suunnittelulla pystytään takaamaan paineilman riittävä virtaus jokaisella tuotannon osa-alueella saaden aikaiseksi näkyviä kustannus säästöjä, kun paineilman paine saadaan pysymään tasaisena koko paineilmaputkiston alalla. Tasainen paine koko paineilmaverkostossa takaa myös luotettavan tuotannon toimivuuden kun paineilmaa tuottavan paineilmakompressorin käynti saadaan tasaantumaan ja näin myös kompressorin huoltotarve vähenee.

Alumiiniset paineilmaputket – ei korroosiota eikä maalaustarvetta

Satapaine Oy myy, suunnittelee ja asentaa AIGNEP INFINITY:n alumiinisia paineilmaputkistoja. Alumiinisen paineilmaputkiston asennus on erittäin nopeaa. Infinity-sarjan liittimet ovat täysmetallisia pikaliittimiä, joiden ansiosta paineilmaputkisto on hetkessä valmis. Alumiinisen paineilmaputkiston etuja ovat lisäksi erittäin kevyt paino sekä sileä sisäpinta, joka takaa alhaisen painehäviön sekä puhtaan paineilman. Ei korroosiota eikä maalaustarvetta. Paineilma sisältää itsessään paljon kosteutta, joten on erittäin tärkeää että paineilmaputkiston eri osat ovat laadukkaita ja kestävät siihen kohdistuvat ulkoiset kuin sisäiset rasitukset. Aignepin Infinity-sarjan liittimillä ja paineilmaputkilla saadaan rakennettua erittäin laadukas, luotettava ja toimiva paineilmaputkisto moniin eri käyttökohteisiin.

Laadukkaat liittimet takaavat vuotovapaan paineilmaputkiston

Infinity-sarjan liittimet ovat täysin teräksisiä, jotka takaavat 100% tiiveyden vaihtelevissakin olosuhteissa. Liittimet toimivat pikaliitoksen kaltaisesti eikä asennuksessa tarvita erillisiä kalliita työkaluja vaan paineilmaputkisto on nopeasti asennettu ja käyttövalmis. Alumiininen paineilmaputkisto on saatavilla 20mm aina 110mm halkaisijaan saakka. Paineilmaputkiston paineenkesto on maksimissaan 16 baaria ja on saatavilla viidellä eri värillä, joiden ansiosta esimerkiksi eri putkilinjojen merkitseminen on helpompaa. Infinity paineilmaputkisto soveltuu myös inertti kaasuille ja hengitysilmalinjaksi. Aignep Infinity-sarjan alumiininen paineilmaputki sekä liittimet soveltuvat myös -1bar alipaineelle.

Ota yhteyttä niin suunnittelemme sekä asennamme teidänkin paineilmaputkiston!

p.02 632 6800 / info@satapaine.fi
www.satapaine.fi

paineilmaputkisto

 

 

Lisää tietoa palveluistamme ja tuotteistamme löydät täältä:

https://www.satapaine.fi/